Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις & Εκθέσεις

Θα ανακοινωθούν προσεχώς


____


Νέα μορφή εξέτασης του Goethe-Zertifikat B2

Aγαπητοί συνάδερφοι, αγαπητοί φίλοι του Εκδοτικού Οίκου Deutsch durch die Lupe!

Με αφορμή τη νέα εξέταση Goethe-Zertifikat B2 που ισχύει από 1/1/2019πολλοί συνάδελφοι απευθύνθηκαν σε εμάς έχοντας απορίες και προβληματισμούς σχετικά με την προσαρμογή των διδακτικών σειρών στη νέα αυτή εξέταση. Έχοντας μελετήσει ενδελεχώς τις αλλαγές θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σχετικά με αυτούς τους προβληματισμούς:  Οι αλλαγές της εξέτασης Goethe-Zertifikat B2 αφορούν στην μορφή εξέτασης και στον τρόπο διεξαγωγής. Ο βαθμός δυσκολίας των κειμένων δεν έχει αλλάξει, αφού το επίπεδο παραμένει ίδιο, όπως ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς. Συνεπώς οι υπάρχουσες διδακτικές σειρές είναι το ίδιο κατάλληλες όπως και πριν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε διδακτική σειρά, που μέχρι τώρα πληρούσε τις απαιτήσεις του επιπέδου Β2, ως προς τον βαθμό δυσκολίας και τη θεματολογία. Ο καθηγητής θα επενδύσει μόνο σε ένα νέο βιβλίο τεστ για την τελική προετοιμασία και εξάσκηση του μαθητή του στην νέα μορφή της εξέτασης.

Όπως σε κάθε αλλαγή, ανταποκριθήκαμε και αυτή τη φορά άμεσα και έχουμε εκδόσει το νέο μας βιβλίο (Testbuch) για το Goethe-Zertifikat B2. Η σειρά Genau so! αποτελείται από:

Kursbuch 10 Modelltests
Lehrerhandbuch & Mp3-CD
Glossar