Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Progress 1 Kursbuch`
Η μέθοδος διδασκαλίας Progress 1 – B2 είναι ο πρώτος τόμος της τρίτομης σειράς Progress. Με το Progress 3 ολοκληρώνεται η εκμάθηση γερμανικών σε τελικό στάδιο, δηλ. στη βαθμίδα C2. To Progress 1 – B2 απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη βαθμίδα Β1. Ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Β2 σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις ξένες γλώσσες και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τόσο του Goethe Institut (Goethe-Zertifikat B2) όσο και του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας KΠΓ (Griechisches Staatszertifikat - Deutsch B1&Β2).
Αποτελείται από Kursbuch και Arbeitsbuch και συνοδεύεται από 3 CD, γλωσσάρια για το Lehrbuch και Arbeitsbuch, λύσεις καθώς και βιβλίo τεστ.
To Progress 1 B2 αποτελείται από 12 ενότητες. Κάθε ενότητα εξετάζει έναν θεματικό τομέα, όπως π.χ. οικογένεια, υγεία, περιβάλλον κ.ά. Η επιλογή και επεξεργασία των κειμένων και διαλόγων έγινε με στόχο ο μαθητής να εξοικειωθεί με ποικίλους τρόπους επικοινωνίας και είδη κειμένων, ώστε να αποκτήσει τις γνώσεις και την ικανότητα να εφαρμόζει κατάλληλα τις γνώσεις του. Η γραμματική παρουσιάζεται και εξασκείται στο Progress 1 Arbeitsbuch.
Ολα
BαθμίδαB2
Κατηγορίες βιβλίωνΜέθοδος διδασκαλίας
Τίτλος σειράςProgress
Eίδος προϊόντοςΚυρίως βιβλίο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Progress 1 Kursbuch`

  • Τίτλος Σειράς: Progress
  • Κωδικός Προϊόντος: PRL1-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,56€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,00€