Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
-50% Steg 1 Kursbuch
Το βιβλίο Steg 1 καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της βαθμίδας Β2 ως προς τη σωστή χρήση και κατανόηση και παραγωγή του προφορικού λόγου (MA, HV). Ο μαθητής αποκτά μέσα από τα ποικίλα θέματα το απαραίτητο λεξιλόγιο, ενώ εξασκείται σε διάφορα είδη προφορικού λόγου (Beschreibung, Monolog, Dialog).
To Steg 1 αποτελεί το ιδανικό βοήθημα για τους υποψήφιους του Goethe-Zertifikat B2, για να βελτιώσουν την έκφρασή τους και να αντεπεξέλθουν με σιγουριά στις απαιτήσεις του πτυχίου. To Steg 1 αποτελείται από 16 ενότητες . Κάθε ενότητα περιέχει όλα τα ζητήματα των μερών MA και HV. Τα θέματα του προφορικού λόγου είναι πλήρως ανεπτυγμένα. Φυσικά η ανάπτυξή τους δεν αποτελεί τη μοναδική σωστή λύση. Σκοπός εδώ είναι να δώσουμε στο μαθητή μια ολοκληρωμένη εικόνα για την σωστή επεξεργασία του κάθε θέματος χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λεξιλόγιο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του σωστού και σημαντικού για το επίπεδο Β2 λεξιλογίου για κάθε θέμα.
Το βιβλίο περιέχει συνολικά 8 HV (δηλαδή ανά δύο ενότητες 1 HV).
Στο βιβλίο υπάρχει ενσωματωμένο γλωσσάρι. Περιέχει την απόδοση στην ελληνική της σημασίας των λέξεων του Lehrbuch & Arbeitsbuch με βάση τη χρήση τους εντός του κειμένου και με τη σειρά εμφάνισης σε κάθε κείμενο. Η επαναλαμβανόμενη εμφάνιση σημαντικών λημμάτων έχει σκοπό την καλύτερη εμπέδωση τους.
Ολα
BαθμίδαB2
Κατηγορίες βιβλίωνΠροετοιμασία εξετάσεων
Τίτλος σειράςSteg
Eίδος προϊόντοςΚυρίως βιβλίο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Steg 1 Kursbuch

  • Τίτλος Σειράς: Steg
  • Κωδικός Προϊόντος: LST1-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,96€
  • 8,48€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,00€