Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Σκοπός των όρων χρήσης
Σκοπός των γενικών όρων χρήσης είναι να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας του εκδοτικού οίκου Deutsch durch die Lupe με έδρα την διεύθυνση Γρίβα 6, 152 33 Χαλάνδρι. Αυτοί οι όροι χρήσης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, πλην εξαιρέσεως, εκφρασμένης γραπτώς και με σαφήνεια. Ο εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe μπορεί κατά διαστήματα να προβεί σε τροποποιήσεις διατάξεων των όρων χρήσης. Για το λόγο αυτό είναι σκόπιμο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο www.dielupe. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους χρήσης και πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

2. Πραγματοποίηση παραγγελίας
Για να πραγματοποιήστε μια παραγγελία, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες: - μέσω Internet στο site μας: www.dielupe.gr - 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα. - μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση lupe@otenet.gr - μέσω τηλεφώνου στα +30 210 6830671, 210 6800548 - μέσω φαξ στο +30 21006890255

3. Τιμές
Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Ο εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe επιφυλάσσεται το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της ιστοσελίδας www.dielupe.gr σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στην ιστοσελίδα www.dielupe.gr κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

4. Διαθεσιμότητα
Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας σχετικά με την προθεσμία εντός της οποίας θα σας παραδοθεί το προϊόν.

5. Παράδοση προϊόντων και επιστροφές
H παράδοση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.Ο εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe δεν ευθύνεται για τις συνέπειες που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλειας του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.Ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει τον εκδοτικό οίκο Deutsch durch die Lupe εάν η παραγγελία του δεν έχει παραδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών (Ελλάδα) ή 10 εργάσιμων ημερών (Εξωτερικό). Σε περίπτωση που κάποια παραγγελία μας επιστραφεί λόγω μη παραλαβής της από τον πελάτη χωρίς υπαιτιότητα του εκδοτικού οίκου Deutsch durch die Lupe, αυτή αποστέλλεται ξανά σε συνεννόηση με τον πελάτη με επιπλέον χρέωση εξόδων αποστολής που αναγράφονται στους όρους “Τρόποι αποστολής” της ιστοσελίδας www.dielupe.gr.

6. Ακυρώσεις και επιστροφές
Ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφές χρημάτων δε γίνονται.Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο αν υπάρχει λάθος στην παραγγελία από πλευράς του εκδοτικού οίκου Deutsch durch die Lupe ή αν τα προϊόντα παραδοθούν ελαττωματικά (βλ. παρ.8). Αν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα πρέπει να αποσταλούν εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:Εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe, Γρίβα 6 - 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα.Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον εκδοτικό οίκο Deutsch durch die Lupe. Σε περίπτωση μη παραλαβής του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, πραγματοποιείται έλεγχος της πορείας του δέματος προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 10 εργάσιμες ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δε θα μπορεί να λάβει χώρα.Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε άμεσα για οποιαδήποτε ανωμαλία.Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας μια ενεργή διεύθυνση E-Mail και έναν αριθμό τηλεφώνου (κινητού, εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

7. Ασφαλής πληρωμή
Σας διαβεβαιώνουμε πως αν υπάρχει η παραμικρή υποψία απόπειρας δόλιας χρήσης, έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συναλλαγή.Για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το έμβασμα θα πρέπει να κατατεθεί σε τράπεζα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου, η παραγγελία θα ακυρωθεί. Υπολογίστε ένα χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της κατάθεσης μέχρι την παραλαβή της τραπεζικής μεταφοράς από τον εκδοτικό οίκο Deutsch durch die Lupe. Το ύψος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη. Τα απαραίτητα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού προς τον οποίον θα πρέπει να πραγματοποιήσετε το έμβασμά σας γίνονται γνωστά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

8. Δικαίωμα ακύρωσης
Έχετε στη διάθεσή σας 10 ημέρες για να μας επιστρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν (μη λειτουργικά CDs/DVDs, κακέκτυπα βιβλία κτλ.). Υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές που έχουν προκληθεί από τη μεταφορά των προϊόντων με τον μεταφορέα.Αποζημιώσεις δεν γίνονται, παρά μόνο αντικατάσταση του προβληματικού προϊόντος με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

9. Πνευματική Ιδιοκτησία
Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας www.dielupe.gr (εικονογραφήσεις, κείμενα, διατυπώσεις, σήματα, εικόνες, βίντεο…) είναι ιδιοκτησία του εκδοτικού οίκου Deutsch durch die Lupe. Κάθε αναπαραγωγή, μερική η ολική του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.dielupe.gr , με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε υπόβαθρο, χρειάζεται απαραίτητα την εκ των προτέρων ρητή έγκριση του εκδοτικού οίκου Deutsch durch die Lupe. Όλες οι πληροφορίες, τα περιεχόμενα, τα αρχεία και τα προγράμματα που διατίθενται από τις υπηρεσίες μας προφυλάσσονται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία και την αντιγραφή της (copyright). Ο εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe απαγορεύει την αντιγραφή και διαβίβαση σε τρίτους των περιεχομένων, για τα οποία δεν διαθέτετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η οποιαδήποτε παράνομη χρήση αυτών των περιεχομένων σε κατάχρηση των δικαιωμάτων που ανήκουν σε τρίτους συνεπάγεται αδίκημα αντιγραφής το οποίον τιμωρείται αυστηρά από τον Κώδικα περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Ο εκδοτικός οίκος Deutsch durch die Lupe δεν φέρει ευθύνη για την παραβίαση από έναν χρήστη της των δικαιωμάτων που κρατούνται από τρίτους και για την διάπραξη της παραβίασης αυτής όσον αφορά τις δραστηριότητες του χρήστη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.