Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Η Εταιρεία μας

O εκδοτικός μας οίκος Deutsch durch die Lupe ιδρύθηκε το 1986 και ασχολείται αποκλειστικά με την έκδοση βιβλίων διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας. Χάρη στην πολυετή πείρα μας στο χώρο αυτό, έχουμε καταφέρει να καθιερωθούμε ως ένας από τους μεγαλύτερους, αμιγώς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους γερμανικού βιβλίου στη χώρα μας και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων καθηγητών καθώς επίσης σχολείων και Κέντρων Γερμανικής Γλώσσας.


Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει βιβλία για όλες τις βαθμίδες και για την προετοιμασία όλων των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Τα βιβλία μας συντάσσονται πάντα σύμφωνα με τις δεξιότητες που έχουν καθοριστεί για το κάθε επίπεδο από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις ξένες γλώσσες. Για να διατηρούμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους καθηγητές και τους μαθητές μας, έχουμε σαν πρωταρχική ευθύνη, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της διδασκαλίας και να εφαρμόζουμε πάντοτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης.