Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Naseweis 3 Lehrbuch

Το Naseweis 3 αποτελεί τον τρίτο τόμο της σειράς Naseweis. Αποτελείται από Lehrbuch και Arbeitsbuch και συνοδεύεται από 6 CD, Glossar, Bearbeitung με τις απαντήσεις όλων των ασκήσεων, προφορικών ερωτήσεων καθώς και υποδείγματα εκθέσεων. Επίσης υπάρχουν Kontrolltests για κάθε κεφάλαιο. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της βαθμίδας Α2+ και απευθύνεται σε εφήβους έως 15 ετών. Με το Naseweis 3 εξασκούνται και εμπεδώνονται σε νέα βάση οι γνώσεις που απέκτησε ο μαθητής στο Naseweis 1 και Naseweis 2 και διευρύνονται σε επίπεδο μεταξύ Α2 και Β1.
Το Naseweis 3 Lehrbuch αποτελείται από 12 ενότητες. Στο βιβλίο εξασκούνται όλες οι δεξιότητες που απαιτούνται στο επίπεδο αυτό. Η επιλογή των θεμάτων καθώς και η εικονογράφηση ανταποκρίνονται στον κόσμο και τα ενδιαφέροντα των εφήβων. Σε συνδυασμό και με τη νεανική γλώσσα στα κείμενα και τους διαλόγους το βιβλίο κάνει την εκμάθηση γερμανικών ευχάριστη και εύκολη.

Ολα
BαθμίδαA2+
Κατηγορίες βιβλίωνΜέθοδος διδασκαλίας
Τίτλος σειράςNaseweis
Eίδος προϊόντοςΚυρίως βιβλίο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Κατεβάστε δωρεάν το ακουστικό εδώ-  https://www.dielupe.gr/index.php?route=product/download/download&did=73

Naseweis 3 Lehrbuch

  • ISBN: 960-462-054-8N3-1
  • Κωδικός Προϊόντος: LN3-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 32,46€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 30,62€