Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Naseweis 1 neu Lehrbuch
Το Naseweis 1 neu είναι ο πρώτος τόμος της τετράτομης διδακτικής σειράς Naseweis, η οποία οδηγεί στο επίπεδο Β1. Το Naseweis 1 neu αποτελείται από 12 ενότητες. Αντιστοιχεί στη βαθμίδα Α1 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών που ξεκινούν την εκμάθηση γερμανικών.
Κάθε ενότητα αντιστοιχεί θεματικά σε έναν μήνα, ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο. H γραμματική παρουσιάζεται σε μικρές ενότητες με τρόπο παραστατικό. Η εκμάθησή της συντελείται αβίαστα και βιωματικά. Η θεματολογία ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα και τον κόσμο των παιδιών. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν την γλώσσα με τρόπο ευχάριστο και παραστατικό. Το Naseweis 1 neu κυκλοφορεί και με τη μορφή λογισμικού για διαδραστικούς πίνακες - Naseweis interaktiv.

Μαζί με το βιβλίο Naseweis 1 neu κυκλοφορεί και βιβλίο τεστ Naseweis 1 neu Kontrolltests σε μορφή PDF για τον έλεγχο των γνώσεων του μαθητή. Για κάθε κεφάλαιο του βιβλίου Naseweis 1 neu υπάρχει και ένα επαναληπτικό τεστ γνώσεων.
To αρχείο PDF θα το βρείτε δωρεάν στις λήψεις: Λήψεις > Kontrolltests > Naseweis 1 Kontrolltests.

Ολα
BαθμίδαA1
Κατηγορίες βιβλίωνΜέθοδος διδασκαλίας
Τίτλος σειράςNaseweis
Eίδος προϊόντοςΚυρίως βιβλίο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Κατεβάστε δωρεάν το ακουστικό εδώ-  https://www.dielupe.gr/index.php?route=product/download/download&did=70

Naseweis 1 neu Lehrbuch

  • ISBN: 960-462-078-4
  • Τίτλος Σειράς: Naseweis
  • Κωδικός Προϊόντος: LNN1-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,56€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,00€