Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του dielupe.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Progress 1 neu Lehrbuch

To Progress 1 neu B2 αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της γνωστής σειράς Progress 1 B2. Οι επιμέρους αλλαγές της νέας έκδοσης αφορούν τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο Layout.

Ως προς το περιεχόμενο, στη νέα σειρά θα βρείτε ενδιαφέροντα κείμενα σύγχρονης θεματολογίας καθώς και τύπους ασκήσεων και επεξεργασίας θεμάτων προσαρμοσμένους στις πιο πρόσφατες μεθόδους διδασκαλίας.

Το Progress 1 neu – B2 είναι ο πρώτος τόμος της τρίτομης σειράς Progress που φτάνει μέχρι το C2.
To Progress 1 neu – B2 απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη βαθμίδα Β1. Ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Β2 σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις ξένες γλώσσες.
Με την ολοκλήρωση του Progress 1 neu B2 o μαθητής διαθέτει το επίπεδο και τις δεξιότητες για να ανταποκριθεί στις εξετάσεις του Goethe Institut (Goethe-Zertifikat B2), του ÖSD Β2 και του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας KΠΓ (Griechisches Staatszertifikat - Deutsch B1&Β2).
Η σειρά αποτελείται από Lehrbuch και Arbeitsbuch και συνοδεύεται από Audio MP3-CD, γλωσσάριο για το Lehrbuch και Arbeitsbuch, Lehrerhandbuch (βιβλίο καθηγητή) καθώς και Kontrolltests (βιβλίo τεστ).
To Progress 1 neu B2 - LEHRBUCH αποτελείται από 12 ενότητες. Κάθε ενότητα εξετάζει έναν θεματικό τομέα, όπως π.χ. οικογένεια, υγεία, περιβάλλον κ.ά. Η επιλογή και επεξεργασία των κειμένων και διαλόγων έγινε με στόχο ο μαθητής να εξοικειωθεί με ποικίλους τρόπους επικοινωνίας και είδη κειμένων, ώστε να αποκτήσει τις γνώσεις και την ικανότητα να εφαρμόζει κατάλληλα τις γνώσεις του. 

Ολα
BαθμίδαB2
Κατηγορίες βιβλίωνΜέθοδος διδασκαλίας
Τίτλος σειράςProgress
Eίδος προϊόντοςΚυρίως βιβλίο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Κατεβάστε δωρεάν το ακουστικό εδώ-   https://www.dielupe.gr/index.php?route=product/download/download&did=82

Progress 1 neu Lehrbuch

  • ISBN: 960-462-149-1
  • Τίτλος Σειράς: Progress
  • Κωδικός Προϊόντος: PRN1-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,56€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,00€